TT Journaal 2014

 

Tot_volgend_jaar
onderweg_naar_huis
klaaarrr
29-06-2014 | En alles weer opruimen….

vervoer
opslag
GeertTimmer-Tribune
Post12
opruimen2
cleaning
pauze
28-06-2014 | De 84e Dutch TT ….

iwema
legoland
WinterdijkTribune
onderweg
stands
reparatie
fietsen
briefing2-zaterdag
briefing1-zaterdag
27-06-2014  20:30 |  De hulpverleners staan inmiddels paraat. Het centrum van Assen loopt al weer voorzichtig vol.

Coordinatie
Post_Acmesa
Acmesa
Noordersingel
team-vrijdag
teams
plattegrond
27-06-2014 | TT Circuit vandaag….

Paddock
redbull-cup
Circuit-publiekpost
27-06-2014 | Voor de binnenstad van Assen staat Motor City Racing op het programma.

CityRace5
CityRace6
27-06-2014 / | Op het TT Circuit is de publiekshulpverlening al weer paraat….

hoofdtribune_vanmorgen
fietsteam-circuit

 

Acmesa-podium
Dancepodium
Eén van de EHBO teams draagt een GPS. Het team heeft vannacht, lopend, ruim 14 kilometer afgelegd.
gps-donderdag
26-06-2014 / 19:00 | De coördinatoren zijn druk met de briefing. Over enkele minuten starten we in de binnenstad van Assen.

briefing_donderdag
team_82-68
onderweg
25-06-2014 | Inmiddels is het al 23:00 uur. De eerste vier uren zitten er op. Het is gezellig druk in het centrum van Assen.

woensdagavond6
woensdagavond8
woensdagavond7
woensdagavond1
woensdagavond5
woensdagavond3
woensdagavond2
25-06-2014 | Vanaf 12uur is het kindermiddag. Tot ongeveer 18:00uur kunnen kinderen zich uitleven met kinderkarts op de Weiersstraat en Telekids Roadshow op het Koopmansplein. Op de Brink kan kennis gemaakt worden met enkele coureurs. Een handtekeningen sessie staat ook op het programma. Op de Doevenkamp worden demo’s verzorgd met BMX fietsen en motoren.

kinderkarts
Podium_Brink
bmx-demo
24-06-2014 23:00 | Inmiddels is de briefing voor de publiekshulpverleners op het TT Circuit ook achter de rug. Net als gisteren bestond het geheel uit een aantal onderdelen. De briefing, een communicatieoefening het administratieve deel en uitreiking van de kleding
 communicatie2
communicatie
administratie2
24-06-2014 | Vanmorgen de EHBO-post op het Koopmansplein ingericht en is ook klaar voor gebruik. Aan de overige posten en podia wordt druk gewerkt. De coördinatie heeft de auto ook weer klaar. In de tussentijd onze logistiek-auto even op 10.000km gezet.
ehbo_bord
   Post_Koopmansplein
   coordinatie
Post_Havenkade
tellerstand
23-06-2014 | De eerste briefing… met bijbehorende administratie.
briefing_welkom
briefing
administratie
23-06-2014 | Zojuist de groothandel bezocht en een paar flesjes frisdrank ingekocht. Vanavond de eerste briefing. Deze is primair bedoeld voor de hulpverleners die deze week in de binnenstad actief zijn. Morgenavond (dinsdag) volgt de briefing voor de hulpverleners rond het circuit.
frisdrank

 

 CityRace2
 CityRace1
 CityRace3
 CityRace4
22-06-2014 / 11:00 | Vandaag City Racing in Assen. Het coördinatiecentrum is inmiddels operationeel. 
cpstad1
inzet
21-06-2014 | EHBO post Weiersstraat. Gereed voor inzet tijdens City Racing. Vanaf ongeveer 09:00uur is deze post morgen geopend. 
Post_Weiersstraat
21-06-2014 | De vijfde editie van de TT Run….

TTRun4
TTRun2
TTRun3

 

TTRun1
racecontrol2

TT-Skeelers2

21-06-2014 | Vanaf vanmorgen 08:00uur zijn 10 hulpverleners paraat op het TT Circuit voor de TT Run en de bijbehorende skeelerwedstrijd. Het evenement kon vanaf Race Control prima gevolgd worden. 

werkplek
bus-inpakken

20-06-2014 | Vanmorgen onze werkplek in het coördinatie centrum in het Gemeentehuis van Assen ingericht. Nog niet alle apparatuur is er maar het begint er al wel op te lijken. Aansluitend een bestelbus opgehaald  waarmee we onze spullen op de juiste plek proberen te krijgen. In de tussentijd een zestal rolstoelen opgehaald die in de stad ingezet worden.  En omdat we morgen beginnen met de TT Run al vast het benodigde materiaal ingepakt.

cateringbox

19-06-2014 | Gistermiddag zijn de verbandtassen gecontroleerd. Alles is weer netjes aangevuld. De groothandel is ook bezocht. Koffie, thee, suiker en meer is ingekocht en aansluitend verdeeld over alle cateringboxen. Alles staat zo’n beetje inzet gereed. 

planning

19-06-2014 | Gisteravond zijn de coördinatoren voor wat betreft de binnenstad bij elkaar geweest. Het draaiboek is van voor tot achter doorgenomen en daar waar nodig zijn de heren bij gepraat. Ook is een start gemaakt met de grote puzzel. De teamindeling.  Aan de hand de gele post-it briefjes is een eerste indeling gemaakt. Voor de donderdagavond kunnen we nog een paar aanmeldingen gebruiken. Dat geldt ook voor de vrijdagmiddag.

draaiboek-def

15-06-2014 | Na het doorvoeren van de allerlaatste wijzigingen heeft vanavond versie 12 van ons draaiboek de status “definitief” gekregen. Het draaiboek omvat maar liefst 47 bladzijden en beschrijft onze totale inzet in de week van zaterdag 21 juni tot en met zaterdag 28 juni. Oftwel van TT-Run tot en met de TT-Races. Overigens, we zoeken nog vrijwilligers voor de donderdagmiddag in de stad. Voor vrijdag zoeken wij nog vrijwilligers voor de binnenstad en voor het circuit.

huishoudbox

14-06-2014 | Vandaag geïnventariseerd wat er nog ontbreekt in de huishoud- en cateringboxen. Volgende week naar de groothandel met een boodschappenlijstje. Ook de verbandtassen krijgen volgende week nog een inspectiebeurt. 

db

13-06-2014 | Vanavond is de personele bezetting voor de verschillende onderdelen daar waar mogelijk rond gemaakt. De coördinatoren gaan op hun beurt puzzelen voor wat betreft de teamindeling. De hulpverleners die zich aangemeld hebben voor de TT Run op zaterdag 21 juni en TT City Racing op zondag 22 juni krijgen via een e-mail de bijzonderheden.

verbandbox2a

12-06-2014 | Vandaag zijn de evenement-boxen gecontroleerd en daar waar nodig aangevuld. De voorbereidingen zijn dus in volle gang. In de tussentijd is een los handvat ook nog even vastgezet.

verbandbox1a

11-06-2014 | De organisatie heeft het definitieve programma bekend gemaakt. Op basis van dit programma kunnen wij ons draaiboek ook afronden. In de afgelopen periode is het draaiboek diverse malen bijgewerkt. Om alles tip top voor elkaar te krijgen is gisteravond het draaiboek met de GHOR besproken. We hebben goede hoop dat we deze week ons draaiboek de status “definitief’ kunnen geven. Daarna kan het naar onze huisdrukker Multicopy. Tijdens de briefing krijgen alle hulpverleners een exemplaar uitgereikt. Voor deze briefing zijn inmiddels de uitnodigingen verstuurd.

concepdraaiboek

03-06-2014 | Gistermiddag is er weer overleg geweest met de organisator van de Speed Week. Het programma krijgt een steeds definitiever karakter. De laatste puntjes worden spreekwoordelijk op de “i” gezet. In tegenstelling tot voorgaande jaren start het programma al op zondag 22 juni met City Racing. Een demonstratie met motoren over de Vaart Z.Z., Collardslaan, Zuidersingel, Kloosterstraat, Torenlaan en Weiersstraat. Aan ons draaiboek wordt zo stilletjes aan ook de laatste hand gelegd. Op dit moment werken we aan versie 5. Hier en daar moeten er nog wat kleine puntjes afgestemd worden met andere partijen. Het moment dat ons draaiboek de status “definitief” krijgt komt dichterbij. Nieuw dit jaar is dat de organisatie op woensdagmiddag en vrijdagmiddag ook enkele festiviteiten in de binnenstad organiseert. Ook daar wordt EHBO bij gevraagd. Op dit moment bekijken we hoe daar invulling aan gegeven kan worden. Iemand die een dienst wil invullen op één van deze middagen mag zich melden.

17-05-2014 | Afgelopen week is er overleg geweest met de GHOR. We proberen op basis van de informatie die door de organisator beschikbaar is gesteld een inzet-plan te realiseren. Hoe ziet het programma er uit? Welke eisen heeft de vergunnnig-verlener? Waar moeten de EHBO-posten komen? Hoeveel eerstehulpverleners zijn er nodig? Vragen waar we een antwoord op proberen te krijgen om zo samen tot een adequate inzet te komen. Aan alle afdelingen van het district Drenthe is de beloofde flyer gezonden. De flyer is overigens voor geïnteresseerden <hier> te downloaden. Enkele tientallen leden hebben het aanmeldingsformulier al ingevuld en hun medewerking toegezegd. We zijn er nog niet maar we zijn wel op de goede weg.

11-05-2014 | Aan alle afdelingen van het district Drenthe is de beloofde flyer gezonden. De flyer is <hier> te downloaden. Het aanmeldingsformulier is vanaf 18:00uur geopend.

24-04-2014 | Aan alle afdelingen van het district Drenthe wordt begin mei een flyer gezonden met een beschrijving van en achtergrondinformatie over de EHBO vereniging Assen in de TT week. Door middel van deze flyer worden andere EHBO afdelingen in Drenthe geattendeerd op het feit dat assistentie welkom is.

24-04-2014 | De voorbereidingen voor de publiekshulpverlening op het TT Circuit Assen en voor het TT Festival zijn al weer opgestart.
Aan alle leden van de vereniging wordt begin mei een bericht gezonden met daarin de oproep om zich aan te melden als vrijwilliger. Ook de leden van andere afdelingen die vorig jaar een bijdrage hebben geleverd worden benaderd.