Vervolglessen

Ruim 300.000 mensen in Nederland zijn in het bezit van het enige van staatswege erkende diploma Eerste Hulp. Zij hebben een cursus gevolgd en examen gedaan; zij volgen jaarlijks bijscholingslessen en houden zo hun diploma geldig en hun kennis en vaardigheden op peil. Het diploma Eerste Hulp is twee jaar geldig. De geldigheid van het diploma kan telkens weer met twee jaar worden verlengd, wanneer jaarlijks vervolglessen worden gevolgd en voldaan wordt aan de competentie eisen.
Deze vervolglessen worden verzorgd door praktijkdocenten daarbij ondersteund door enkele assistenten. Zowel bij de cursus als de vervolglessen wordt regelmatig gebruik gemaakt van Lotus-slachtoffers om verwondingen realistisch na te bootsen.

Ruim voor aanvang wordt u door het secretariaat schriftelijk uitgenodigd voor het volgen van vijf vervolglessen. Deze lessen worden gehouden op dinsdag- en donderdagavond van 19.30 uur tot ongeveer 22.00 uur in ons verenigingsgebouw aan de Zoom in Assen. Er bestaat ook een mogelijkheid om vervolglessen te volgen op zaterdag van 08:30 uur tot ongeveer 17:00 uur.

Tot slot.
Wanneer u een aanvullende ziektekostenverzekering heeft afgesloten is het advies om uw polis er nog eens op na te slaan. Er zijn ziektekostenverzekeraars die een vergoeding bieden voor de cursuskosten. Meer informatie vindt u op deze website. <klik>