Stilzitten? Geen tijd voor…

De TT en de randactiviteiten zijn al weer enige dagen achter de rug. Inmiddels zijn de materialen opgeruimd en is de administratie op een haar na afgerond. Op dit moment zijn we heel druk met de ondersteuning bij verschillende evenementen. De Fiets4daagse, DTM demonstratie aan de Vaart Z.Z. en de autoraces op het TT Circuit, de Jeugdtour, Truckstar, Gamma Racing Days, Fietscross en de 24 mijl van Assen om maar een paar te noemen. Over stilzitten gesproken…

De herhalingslessen voor de leden staan in de periode september-december ook weer op de rol. Instructeurs hebben afgelopen maanden een lesprogramma opgesteld. De les-coördinatoren hebben op hun beurt een planning en groepsindeling gemaakt. In de tussentijd zijn lotus slachtoffers aangevraagd en is het benodigde materiaal geregeld. Wat nu nog rest is het uitnodigen van de leden. De bestanden zijn inmiddels verzonden naar onze huisdrukker. Binnenkort valt één en ander bij de betrokkenen op de mat.

In november organiseren wij een EHBO-cursus op zaterdag. Bij voldoende aanmelding willen we ook nog een opleiding Reanimatie/AED starten. Kortom, bijna geen tijd voor vakantie….

Posted on