TT Journaal 2024

21-05-2024 20:00u | Het aanmeldingsformulier voor wat betreft het TT Festival hebben wij zojuist gesloten. Gebleken is dat hiervoor voldoende aanmelding is om alle diensten te bezetten. Voor het TT Circuit is dat nog niet het geval. We kunnen hier nog wel een aantal hulpverleners gebruiken.
21-05-2024 | Achter de schermen gebeurt er intussen van alles. Er zijn gesprekken gevoerd met de organisatie van diverse onderdelen. De TT City Run,TT Brommersprint, TT Festival en TT Circuit, om een paar te noemen. De details van deze gesprekken worden in ons draaiboek opgenomen.
Vandaag waren we op uitnodiging van de Gemeente Assen aanwezig bij de scenario training voor het TT Festival. Samen met alle partners zijn verschillende scenario’s en eventuele maatregelen doorgesproken

30-04-2023 19:00u | Vanavond is de TT Nieuwsbrief verzonden. Daarnaast is het aanmeldingsformulier ook geopend.

20-04-2023 | Op dit moment zijn nog niet alle details bekend. We merken dat er al enthousiaste leden zijn die zich aan willen melden. De planning is om op 1 mei het aanmeldformulier te openen. Nog even geduld. Houd uw mailbox of onze website in de gaten.

15-04-2023 | Twee en een halve maand te gaan tot de TT en het TT Festival. Wij mogen weer mee doen. Geweldig toch? De eerste gesprekken over onze inzet zijn al gevoerd. Nog niet alle details zijn beschikbaar. Binnenkort dus meer, volg onze voorbereidingen aan de hand van dit TT Journaal.