TT Journaal 2019

25-06-2019 22:00u | De tweede briefing van de hulpverleners is inmiddels ook achter de rug. Net als gisteren zo’n 50 vrijwilligers die van de voorzitter van de vereniging de bijzonderheden over het evenement te horen kregen. Nu voor de vrijwilligers die dienst doen bij de publiekshulpverlening op het TT Circuit op vrijdag, zaterdagnacht en zondag.
24-06-2019 22:00u | De eerste briefing van de hulpverleners is een feit. Vanavond speciaal bedoeld voor de vrijwilligers die dienst doen tijdens het TT Festival op donderdag,- vrijdag- en zaterdagnacht. Projectleider van het TT Festival, Sander ten Bosch, kwam speciaal langs om iedereen heel veel succes te wensen.
24-06-2019 15:00u | We gaan op reis en nemen de volgende spullen mee: brancards, verbandboxen, schragen, huishoudboxen, cateringboxen, jerrycans en nog veel meer…. Genoeg om tien EHBO posten in te richten.
23-06-2019 14:00u | Helaas. TT Ballooning gaat vanavond niet door. Zie http://www.ttballoonfestival.nl/
22-06-2019 16:30u | De TT run zit er op.
22-06-2019 14:00u | De TT run. Enkele duizenden hardlopers trotseren het 4,5km lange circuit waaronder enkelen leden van onze vereniging. De deelnemers worden nauwlettend gevolgd vanaf Race Control.
22-06-2019 09:00u | Start van de TT Week. Onderweg naar het circuit met onze twee aanhangers voor de TT run.
21-06-2019 | TT voorbereiding. Heel vervelend. Maar ja, iemand moet het doen hè.
Morgen starten we (morgen?!! We zijn al sinds maart bezig met voorbereiden, overleg etc, maar morgen ziet de buitenwereld het ook) met de TT-Run Assen. Zondagavond TT Balloon Festival. Maandagavond en dinsdagavond briefing. Daarna drie nachten TT Festival Assen en drie dagen TT Circuit Assen. Dan is het al weer maandag en ruimen we op en kicken we af. Al met al 101 eerstehulpverleners op pad.
Die doen met elkaar 464 dagdelen #vrijwilligerswerk

20-06-2019 | Een avondje puzzelen. Voor wat betreft het TT Festival hebben we vanavond de team-indeling min of meer vastgesteld. Afgelopen maandag hadden we dit al gedaan voor het TT Circuit. Met de uitgangspunten in het achterhoofd een heel geschuif met geeltjes.

14-06-2019 | We hebben het ontzettend druk gehad de afgelopen periode. Er is geen gelegenheid geweest het journaal bij te werken. De Algemene Leden Vergadering, nieuwe statuten, de Veldnorm, de organisatie van de trainingen EHBDD en Dementie, diverse evenementen en de voorbereiding van de TT zijn onderwerpen die de aandacht vroegen.
Deze week heeft het draaiboek de status ‘definitief’ gekregen en is inmiddels verzonden naar Multicopy Assen om er weer een mooi boekje van te maken. Daarnaast zijn deze week de hulpverleners die zich aangemeld hebben, per mail, uitgenodigd voor de briefing op maandagavond en dinsdagavond.
Nog één week te gaan en dan kunnen we los. We starten met de TT Run.

16-03-2019 | Het aanmeldingsformulier is weer geopend. De nieuwsbrief is verstuurd. Voor wat betreft de voorbereidingen, er wordt achter de schermen al weer hard gewerkt.

15-03-2019 | Nog zo’n 100 dagen te gaan tot de TT. Een paar dagen minder zelfs voor het TT Festival. Het eerste gesprek met de organisatie heeft inmiddels plaats gevonden dat geldt ook voor een overleg met de GHOR.  De eerste plannen zijn ontvouwd. En wij mogen weer mee doen. Geweldig toch?