Lidmaatschap

Ook u kunt lid worden van de Koninklijke Nederlandse Vereniging EHBO, afdeling Assen. U bent van harte welkom. Voorwaarde is wel dat u in het bezit bent van een geldig EHBO-diploma. Uw diploma moet voldoen aan de eindtermen van Het Oranje Kruis
Aanmelden als lid is mogelijk door in het menu “herhaling” de optie “lid worden” te kiezen. U kunt uw gegevens invullen en uw aanmelding digitaal verzenden. U kunt zich ook aanmelden door een brief te schrijven met vermelding van uw naam, adres, postcode, woonplaats en geboortedatum. Voeg daarnaast een kopie van uw EHBO-diploma bij uw brief. Het diploma dient wel erkend te zijn door het Oranje Kruis. Uw brief kunt u sturen naar het secretariaat.

Bent u in het bezit van een geldig EHBO-diploma? Wilt u daar iets meer mee doen? U kunt zich aanmelden als eerstehulpverlener op het TT Circuit Assen. Het TT Circuit is voortdurend¬† op zoek naar vrijwilligers. Kies in het menu “Hulpverlening” de optie “TT Circuit Assen” en meldt u zo digitaal aan. Wilt u de internetpagina van het circuit bezoeken? Klik dan op het logo.